Uitpakparty videobril Royole Moon: bioscoop op je hoofd

Uitpakparty videobril Royole Moon: bioscoop op je hoofd
15 januari om 18:46
Laatste update: 26 april om 14:35

Geen zin om naar de bioscoop te gaan? Met de videobril Royole Moon zet je een cinema op je hoofd. David testte hem.

In onze wekelijkse Uitpakparty probeert David dit keer de Royole Moon-videobril. Hij bestaat uit een headset met twee amoled-schermen die een resolutie van 1080p op elk oog projecteren, plus een koptelefoon met noise-cancellation. Door de hoge resolutie is geen enkele pixel te zien, de Royole Moon biedt een scherp beeld. Brildragers kunnen de headset instellen op hun sterkte, waardoor je je bril niet hoeft op te houden. Bekijk de video:


Content

Films, series en video's kijken op de Royole Moon kan op verschillende manieren. Elk apparaat met een hdmi-uitgang kan je aansluiten op de Royole. Zo kan je bijvoorbeeld ook je Playstation-games spelen. De Royole Moon heeft ook al opgeslagen apps waar je video's van kan kijken. Verder kan de headset met wifi verbinden om zo video's te streamen van onder andere YouTube. Als laatste heeft de Royole een eigen module waar je 32GB aan bestanden op kan bewaren.

Comfort

De Royole Moon weegt 700 gram. Dat is een vrij fors gewicht om op je neus te dragen en dat kan ook voor irritatie zorgen. Bij David kwam er zelfs condens op de headset, omdat hij zo aan het zweten was. De bril is op dit moment dus nog te zwaar om relaxed een film van twee uur mee te kijken. Volgens David heeft de Royole Moon goed beeld en geluid, alleen kan het draagcomfort nog stukken beter.

De Royole Moon is niet goedkoop. Hij kost in Nederland 899,99 euro.

Elke week een nieuwe Uitpakparty

Al 12 jaar test David elke week een nieuwe gadget voor Bright. Kijk hier meer Uitpakparty's.

Lees meer over:

Deel via