Bright Day 2017: A New Way to Play

Bright Day 2017: A New Way to Play

22-11-2017 06:01 Laatste update: 09-07-2018 08:09

Redactie Bright

Moe maar voldaan en trots kijken we terug op twee dagen vol van vernieuwing.

Kijk hier de uitzending met highlights van Bright Day

Afgelopen weekend vond de zevende editie van Bright Day plaats. Met ruim 22 duizend bezoekers in een uitverkochte Jaarbeurs mogen we ons het grootste tech-event van Nederland noemen. Aantallen alleen zeggen echter niet alles. De verwonderde gezichten van bezoekers. De positieve posts op social media. De vele selfies tijdens het optreden van Casey Neistat. Glimlachende ouders die hun kinderen enthousiast zagen gamen en bouwen en maken. Dat maakt voor ons Bright Day 2017 een succes.


Helaas was niet iedereen tevreden. Er waren nog steeds enkele wachtrijen op bepaalde momenten tijdens de flights. Mensen die we moesten teleurstellen, omdat ze niet aan de beurt kwamen. Dat spoort ons aan om volgend jaar de lat weer hoger te leggen en nog meer te investeren in de kwaliteit van ons techfest.

Vorig jaar groeiden we van vier naar tienduizend. Dat ging gepaard met de nodige groeipijn. Die was dit jaar, ondanks opnieuw een ruime verdubbeling, nauwelijks voelbaar. Dat is te danken aan de tomeloze inzet van de Bright-medewerkers, onze bevlogen collega’s bij RTL Live Entertainment en RTL Z, het onverschrokken productieteam van Fjuze, de inbreng van partners als Samsung, Conrad, de Duurzame Zuivelketen, ESL Benelux en Defensie, en aan gastheer de Jaarbeurs. Kuddos.

We zullen spoedig de datum van Bright Day 2018 bekendmaken. Voor nu bedankt voor een geweldige Bright Day. Geniet na van de foto’s en video’s.

Bekijk hier onze mooiste foto's van Bright Day 2017

Live-interviews

We zonden tijdens Bright Day meerdere livestreams met interviews uit op Facebook en YouTube. Kijk ze hieronder terug.

Casey Neistat, met vragen van online kijkers en publiek


Jaap Visser (ESL Benelux) over e-sports


Peter Kolkman van fabrikant Miniot en Christiaan Triebert van Bellingcat


Tv-uitzending van Bright Day

In deze Bright TV-uitzending zie je een terugblik op Bright Day. De uitzending is ook op zondag 26 november om 13:00 te zien op RTL 7.

Volg ook ons YouTube-kanaal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s