Luxaflex-raambekleding bedienen met je smartphone

Luxaflex-raambekleding bedienen met je smartphone

20-11-2017 18:11 Laatste update: 24-11-2017 14:46

Nu steeds meer apparaten in huis slimmer worden, kan je raambekleding niet achterblijven. Goed nieuws: de raamdecoratie van Luxaflex is ook met je smartphone te bedienen.

Stel je voor: je zit tv te kijken en opeens breekt de zon door en is het scherm minder goed te zien. Je hoeft de bank niet meer af om dat op te lossen. Met het elektrische, slimme bedieningssysteem van Luxaflex, PowerView Motorisation, bedien je de raambekleding via een app voor je smartphone of tablet. Dat kan ook met de Pebble-afstandsbediening, waarmee je snel tot zes groepen gordijnen kunt bedienen. Zo kun je met een druk op de knop altijd en overal de lichtinval in je woning controleren.

Van tevoren in te stellen

Met de PowerView-app is de raamdecoratie van Luxaflex ook van tevoren in te stellen. Dat bevalt ons wel. Zeker omdat we bijvoorbeeld ook onze thermostaat al opdracht geven om op vaste tijdstippen aan en uit te gaan. Het van tevoren instellen van de raamdecoratie is bijvoorbeeld handig als je in de ochtend rustig wilt wennen aan het licht met de raambekleding halfopen. Ondertussen bedien je met je smartphone het koffiezetapparaat.

Voor de nacht stel je natuurlijk in dat de raambekleding volledig gesloten is. Wel zo prettig dat je na een vermoeiende en lange dag direct in bed kan ploffen, zonder dat je nog hoeft na te denken over het sluiten van je raambekleding. Of misschien vind je het wel fijn dat de raambekleding al bij het vallen van de schemering automatisch sluiten. Ook dat kan. Zo houd je het donkere weer buiten, terwijl je het binnen gezellig maakt. Met de gepersonaliseerde scènes creëer je zo op elk moment van de dag de perfecte sfeer.

Ook kun je met de PowerView-app de raambekleding op afstand open en dicht doen: handig als je op een warme dag bedenkt dat het wellicht toch beter is om de zonwering dicht te doen omdat je niet in een snikheet huis wilt thuiskomen, bijvoorbeeld. Of als je op vakantie bent en de suggestie wilt wekken dat je gewoon thuis bent.


Energie besparen

Ook tof: de automatische bediening kan er ook voor zorgen dat je energie bespaart. De PowerView Hub berekent wanneer de zon opkomt en weer ondergaat, waardoor je slimme raamdecoratie automatisch in beweging komt en je energie kunt besparen. Zo kun je ervoor kiezen om de kou bij zonsondergang buiten te houden. Niet alleen goed voor je gasrekening maar ook voor het milieu.

Kleuren en materialen

Je interieur krijgt met Luxaflex ook een verbetering, want de raambekleding ziet er fraai uit en is voor elke inrichting geschikt. In de PowerView Motorisation-lijn is veel keuze qua kleuren en materialen. Het slimme bedieningssysteem wordt vaak met de raambekleding Duette Shades en Silhouette Shades gebruikt, maar nagenoeg alle raamdecoratie van Luxaflex werkt op dit systeem.

Met PowerView Motorisation van Luxaflex ben je zo helemaal van deze tijd. Een handige en mooie upgrade voor je smarthome.

In samenwerking met Luxaflex