Dit strandlaken is altijd zandvrij

Dit strandlaken is altijd zandvrij

24-06-2017 18:01 Laatste update: 26-04-2018 20:16

Zand zakt gewoon door de strandmat Quicksand heen zodat jij lekker schoon blijft.

Als MacGyver naar het strand zou gaan, dan was dit zijn badlaken. Ook deze Quicksand mat is uiteindelijk maar een lap stof, maar er zit iets vernuftigs in. Producent CGear heeft het over sand free technology en multi weave technology.

De truc zit hem in de dubbele laag gaas. Die maakt dat zand zo door het textiel zakt, en niet meer terug komt. Dus geen zand meer aan je handen, tussen je bammetjes of in je boek. Je moet het zien om het te snappen, zie de video onderaan. Tegelijkertijd is de Quicksand-mat zacht aan je huid en ook na een omgevallen glas sap simpel af te spoelen voor een volgend gebruik.

Drone-mat

Het vierkant van 2 bij 2 meter biedt voldoende ligruimte voor drie personen. Maar je kunt hem ook als picknickkleed gebruiken, waarbij er zitplaatsen zijn voor nog meer mensen. Of als vloerkleed voor de tent of caravan. De mat is er in diverse kleuren en kost 50 dollar. Er is ook zandvrije tas en een mat voor drones. Die drone-mat houdt je drone vrij van zand en heeft een bedrukking met een landingsplaats.


Top 5 nieuwe strandgadgets