Zo achterhaal je (bijna) ieder e-mailadres

Zo achterhaal je (bijna) ieder e-mailadres

07-04-2016 08:55 Laatste update: 27-04-2018 07:38

Bram van Dijk

Bij EmailHunter vul je een site in en krijg je alle bijbehorende mailadressen.

Laten we eerst even lekker onszelf in de voet schieten. Vul je op EmailHunter.co ons eigen Bright.nl in, dan krijg je het mailadres van zo goed als alle medewerkers. En nee, zoals je ziet, onze mailopbouw is geen hogere wiskunde. Email Hunter zoekt het hele web af inclusief LinkedIn-pagina’s. Dus nu kan dat LinkedIn-abonnement definitief overboord.

Maar het werkt ook bij ministeries, politieke partijen en grote technologiebedrijven. mark.zuckerberg@fb.com & mark@fb.com moeten je naar De Grote Leider leiden, om maar iets te noemen. Handig voor spammers, maar ook om direct bij de juiste contactpersoon terecht te komen. Adieu, communicatieafdeling!

Chrome-extensie

Of het allemaal niet makkelijk genoeg is, is er ook nog een Chrome-extensie. Ga naar de website waarvan je de mailadressen nodig hebt, klik op het dartboardicoontje rechts bovenin en zie de magie gebeuren. Email Hunter is gratis; wil je meer dan een paar keer zoeken op een dag dan schrijf je je in met een gratis account. Is 150 zoekopdrachten per maand nog niet genoeg, dan ga je zo'n 50 dollar per maand betalen.