Kijk Bright TV terug: VR-brillentest, TomTom, DIY-weerman

Kijk Bright TV terug: VR-brillentest, TomTom, DIY-weerman

7 april 2016 om 12:00
Laatste update: 27 april 2018 om 07:38

We testten goedkope VR-brillen, spraken met de TomTom-ceo over zelfrijdende auto's en gingen langs bij een weerfanaat en het Eindhovense Oxboard.Bright TV, elke maandag om 21:30 op RTL Z. Volg ook ons YouTube-kanaal

We vergelijken tien goedkope VR-brillen, die met smartphones werken. Zijn de brillen van meer dan 50 euro beter dan die van een 15 euro?

In onze rubriek Business Drive praten we met Harold Goddijn, de ceo van TomTom, over de rol van dat Nederlandse bedrijf bij de ontwikkeling van de zelfrijdende auto. Ook buigen we ons over de nieuwe roamingtarieven. Volgend jaar worden ze helemaal afgeschaft, maar hoeveel moeten we dit jaar over de grens nog betalen voor mobiel internetten?  

Verder zie je een reportage over een hobby-weerman die met allerlei apparatuur en een eigen mast weerdata verzamelt. Ook het KNMI maakt er gebruik van. We gaan op bezoek bij het Eindhovense Oxboard, dat 'hoverboards' maakt. Goedkope merken uit China maken brandgevaarlijke hoverboards, maar Oxboard zegt dat zijn apparaten door extra onderdelen veiliger zijn. En Miriam toont weer de beste video's van afgelopen week.

Bright TV, elke maandagavond 21:30 op RTL Z. Geen uitzending missen? Subscribe op ons YouTube-kanaal.

Lees meer over:

Deel via