Fantastical 2

Fantastical 2

07-04-2014 13:21 Laatste update: 27-04-2018 10:43

De beste Apple-kalender nu voor iPad.

Het was al een hit op iPhone en Mac, nu is Fantastical 2 er eindelijk voor iPad. De handige manier van afspraken inplannen heeft zijn weg naar de tablet gevonden. Net als op de iPhone kun je alle informatie over je afspraak in de afspraakregel zetten. 'Afspraak bij Bright in Amsterdam 7 april 13.00' wordt door de app automatisch omgezet in een complete afspraak op dat tijdstip en op die locatie. Geef je Fantastical 2 toegang tot adresboek en je kunt gemakkelijk mensen toevoegen. Er is nog geen Nederlandse ondersteuning, dus je zult altijd met Engelse opdrachten moeten werken.

Anders dan meer traditionele agenda-apps geeft Fantastical 2 je in één scherm een volledig overzicht van je afspraken. Op de iPad kun je het beeld in drieën verdelen. Zo kun je het bovenste gedeelte gebruiken om de week te laten zien en het onderste gedeelte om de rest van de maand te laten zien en welke afspraken je vandaag hebt.

Er zijn verschillende formaten binnen de app. De meest compacte komt overeen met die van de iPhone. Daarin geven kleurtjes aan hoe druk je het op een dag hebt. Door te vegen ga je naar andere formaten, zoals een weekoverzicht of afspraken die je de komende uren hebt staan.

Fantastical 2 is superoverzichtelijk, maar zal in de App Store moeten opboksen tegen gratis concurrenten zoals Cal en Sunrise. Je betaalt voor een stukje kwaliteit.

Download Fantastical voor 8,99 euro op de iPad (introductieprijs, later zal hij 11,99 euro gaan kosten)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s