Philips showt nieuwe Hue-lampen waaronder een draagbare

Philips showt nieuwe Hue-lampen waaronder een draagbare

3 maart om 12:15
Laatste update: 28 april om 01:09

De Hue Phoenix-serie bestaat uit vijf thuislampen, de Hue Go kun je meenemen.

Philips breidt de Hue-familie uit met zes nieuwe lampen. De Hue Go heeft een accu zodat je hem mee naar buiten kunt nemen, de Hue Phoenix-lamp is UFO-achtige verlichting voor binnenshuis.

Hue Phoenix

De Philips Hue Phoenix-serie bestaat uit vijf soorten lampen die geen gekleurd, maar alleen wit licht uitstralen. Wel kun je kiezen uit verschillende warmtetinten wit en intensiteiten. Op die manier moet je volgens Philips het juiste effect creëren, van energiek tot ontspannen. De Phoenix-serie bestaat uit een wandlamp, tafellamp, plafondlamp, pendellamp en een downlight. Het goedkoopst is een spotje van 49 euro, het duurst zijn de plafond- en pendellamp van 349 euro. Ze komen in april op de markt.

bekijk op YouTube

Hue Go

De Philips Hue Go komt eveneens in april uit voor een bedrag van 100 euro. Deze led-lamp kan wel verschillende kleuren uitstralen en is bovendien draagbaar. Hij heeft een ingebouwde accu waarmee je drie uur licht kunt genereren, wat fijn is voor op warme zomeravonden in de tuin. Aan de achterkant zit een intensiteitsregelaar, al kun je de lamp natuurlijk ook via de Hue-app bedienen.

Lees meer over:

Deel via