Bright Ideas 023: Game of Thrones in Minecraft

Bright Ideas 023: Game of Thrones in Minecraft

01-03-2015 11:14 Laatste update: 28-04-2018 01:39

Fans van Game of Thrones brengen Westeros tot leven in Minecraft, schrijft Floris in de nieuwe Bright Ideas.

De Game of Thrones-serie bracht de boeken van George R.R. Martin tot leven. Maar wie de locaties uit de boeken en de tv-serie wil bezoeken moet bij de fans terecht: die bouwen Westeros van boven tot onder na in Minecraft.

Lees het hele artikel in Bright Ideas, ons tweewekelijkse webmagazine dat leesbaar is op elk scherm waar je je via Bright Bunch voor aan kan melden. Je kunt dit artikel ook teruglezen en los aanschaffen in Blendle.

Verder in Bright Ideas 023:

Google heeft een smartwatch-probleem

Een gezamenlijk Android-offensief tegen de Apple Watch komt er niet. Fabrikanten keren Android Wear alweer de rug toe. Een vooruitblik op de belangrijkste week van het jaar op mobiel gebied. Alle smartwatches verzamelen!

Is er nog hoop voor uitgevers?

Het is de One Billion Dollar Question waar TMG, De Persgroep, NRC, FD Mediagroep, Wegener allemaal mee worstelen: wat moeten traditionele papieren media doen in het digitale tijdperk? Ben van der Burg geeft advies.

Digitaal Darwinisme

De Bitcoin zal hoogstwaarschijnlijk nooit tot volwassenheid komen. Dat geeft ook niet, want de echte revolutie zit in het onderliggende protocol, dat voor het eerst digitale schaarste creëert: de blockchain.

De taalhacker

Een vreemde taal leren in een paar maanden. Volgens de Amerikaan Gabriel Wyner is dat veel makkelijker dan je denkt. Zolang je het maar helemaal anders doet dan vroeger op de middelbare school.

Fuck you 50 Cent!

Performance artist en componist Eboman droomt van kinderen die 50 Cent dissen door zelf betere muziek en clips te maken. Want de macht van de muziekindustrie is samplekoning Eboman een doorn in het oog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s