IKEA-game laat je meubels monteren zonder handleiding

IKEA-game laat je meubels monteren zonder handleiding

30-01-2015 14:30 Laatste update: 28-04-2018 01:39

Niet verrassend: dat is nog frustrerender dan in het echt mét instructies.

Als jij zo iemand bent die het fantastisch vindt om IKEA-meubels in elkaar te zetten, kun je je hart ophalen met Höme Improvisåtion. Deze game laat je virtueel aan de slag IKEA-achtige kasten, tafeltjes en bankstellen.

Chaos

In het gratis spel zie je een lege woonkamer die van meubels voorzien moet worden. Aan jou de taak om dozen te openen en de stukken in elkaar te zetten. Dat doe je door elk onderdeel te draaien en in elkaar te laten vallen, wat vooral lastig is omdat je het beeld niet kunt draaien en omdat er geen handleiding aanwezig is. "Maar het is zo logisch, wat zou er mis kunnen gaan?" vraagt de voice-over in de trailer zich af. "Kom je er even niet aan uit, denk dan als een Scandinavische industrieel ontwerper."

Het spel zorgt in je eentje al voor chaos en frustratie, maar dat wordt nog erger als je samen met iemand anders aan de slag gaat.

bekijk op YouTube

Downloaden

Höme Improvisåtion werd gemaakt door vier mensen tijdens de Global Game Jam 2015. Hierbij moesten deelnemers in 48 uur een game ontwikkelen. Het spel is gratis te downloaden voor Mac en Windows.