iOS-fail? iPhone laadt niet op in de magnetron!

iOS-fail? iPhone laadt niet op in de magnetron!

26 september om 12:35
Laatste update: 28 april om 03:43

BREAKING: de iPhone laadt toch niet op als je hem in de magnetron stopt. Dat blijkt uit een aantal study cases.

Is de iPhone-gifbeker al helemaal leeg voor Apple? Nee hoor, we waggelen gewoon nog lekker een weekje door. Nieuwste fail: de iPhone laadt niet op door de stralen van de magnetron. Zelfs niet als je het nieuwe iOS8 hebt geïnstalleerd.

Forumleden van 4-Chan maakten een Apple-achtige advertentie waarin de nieuwste feature van iOS8 werd aangekondigd: Wave. Door de straling van de magnetron laadde je een iPhone binnen 60 seconden op. Wel stond er een waarschuwing bij: 'Niet langer dan 300 seconden Wave-opladen'.

Apple-tje eitje, zou je zeggen. Zo was daar onze nietsvermoedende Jadaa. Hij kon zijn verdriet niet op kon toen hij merkte dat Wave toch minder goed werkte dan die spagetti bolognese van gisteravond.

De vraag is natuurlijk in hoeverre de gefopten zelf weer de foppers waren en nu ons voor de gek houden, maar de authenticiteit van Jadaa heeft hij bewezen door een paar dagen later onderstaande tweet te sturen. Sterkte ermee, Jadaa. Trouwens… wel een verdomd mooie foto hieronder. Zou hij alweer een nieuwe iPhone hebben?

Lees meer over:

Deel via