Tekstjes voor je AirBNB-huis ook al uit te besteden

Tekstjes voor je AirBNB-huis ook al uit te besteden

25 september om 14:11
Laatste update: 28 april om 03:43
  • Dewi Pinatih

De schoonmaak en zelfs de sleuteloverdracht aan je AirBnB-gasten kun je uitbesteden. Nu ook het schrijven van een jeuïge reclametekst.

De appartementenconcurrentie op AirBnB is moordend: iedereen vist op dezelfde toeristen met mooie plaatjes, mooie prijzen en mooie praatjes. Die teksten worden daardoor steeds belangrijker, volgens nieuwe startup Airspruce.

Met een klein team van reisjournalisten die over de mooiste hotels schreven voor onder andere Wallpaper Magazine, weten ze hoe jouw huis aan de man moeten brengen. Voor 50 dollar ontvang je een Engelse tekst die jouw eenkamerappartement aanprijst als ware het een designhotspot en laten ze de buurt goed uit de verf komen.

De deeleconomie is geprofessionaliseerd. Want delen is leuk, maar het kost wel tijd. Dus waarom het niet door anderen laten doen? De bedrijfjes die je hierbij van dienst willen zijn, stapelen zich op. En zo maakt de middle man sluipenderwijs zijn rentree in het systeem. Dan hoef je zelf alleen nog maar op vakantie te gaan, naar een ander AirBnB-paleis.

Lees meer over:

Deel via