Netflix heeft nu een speciale website voor spoilers

Netflix heeft nu een speciale website voor spoilers

22 september om 20:20
Laatste update: 28 april om 03:43

Check wat voor 'spoiler' jij bent en bekijk de grootste spoilers van Netflix-series en -films.

Er zijn mensen die het internet compleet negeren tot ze de meest recente aflevering van Game of Thrones zelf hebben gezien. Uit angst voor spoilers. En terecht, want je wil niet dat een aflevering of serie verziekt wordt omdat iemand verklapt wat er gaat gebeuren.

Spoilersite

'Sommige geheimen zijn te goed om voor je te houden', schrijft Netflix op een speciale spoilersite. Daar heb je de optie om te checken wat voor 'spoiler' jij bent via een simpele quiz. Ook kun je bekijken welke films of series met belangrijke sleutelmomenten eigenlijk al geen spoilers meer hebben, omdat de meeste mensen het inmiddels wel gezien hebben.

Het werkt

Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf te spoilen. Ik heb die functie speciaal voor deze blog even getest en verdomd, het werkt. Jarenlang alles over Twin Peaks weten te ontwijken en laatst eindelijk aan de serie begonnen. Welk fragment denk je dat de random-spoilermachine van Netflix er precies uithaalt? Precies, en de fractie van een seconde die ik nodig had om in blinde paniek het venster weg te klikken duurde al te lang. De moordenaar van Laura Palmet kwam vol in beeld. Ugh. De website waarschuwt niet voor niks twee keer.

Bewaar geheimen

Check de website vooral zelf, maar geloof mij en niet Netflix: sommige geheimen kun je beter wél voor je houden. Spoilers zijn gewoon niet cool.

Lees meer over:

Deel via