Welkom bij de Bright Bunch

Welkom bij de Bright Bunch

08-02-2012 09:45 Laatste update: 28-04-2018 07:51
Author profile picture

Erwin van der Zande

Word gratis lid, krijg een proefnummer van ons magazine en bekijk de site voortaan banner-vrij!

Vandaag introduceren wij The Bright Bunch, het gratis Bright-lidmaatschap. Hiermee kun je eindeloos reacties plaatsen op Bright.nl en bezoek je Bright.nl voortaan banner-vrij. Je naam en e-mailadres is voldoende.

Meld je hier gratis aan!

Upload een foto voor in je profiel. Daarnaast kun je aangeven wat je sociale links zijn (Facebook, Twitter en LinkedIn) en een link naar een eigen website. Dan weten we een beetje wie wie is hier. Wel zo sociaal. NB: Je profiel is alleen zichtbaar op Bright.nl voor andere leden van de The Bright Bunch en wordt niet geïndexeerd door zoekmachines.

In je profiel kun je ook aangeven of je de wekelijkse Bright Nieuwsbrief wilt ontvangen met het belangrijkste nieuws van afgelopen week. De nieuwsbrief wordt op vrijdagen verstuurd. Kost niks en je mist nooit iets.

Met je lidmaatschap bouw je ook Bright-punten op. Hoe langer je lid bent en hoe actiever je bent op de site, hoe hoger je puntentotaal en des te zwaarder zal je stem (in reacties bijvoorbeeld) wegen. Aanvullende beloningen liggen nog in het verschiet.

Deze eerste versie van The Bright Bunch is de opmaat naar een full-service center waarin je in de toekomst ook je abonneegegevens (indien van toepassing) en bijvoorbeeld de geschiedenis van je bestellingen in de Bright Webshop kunt beheren. We overwegen ook t-shirts gaan maken met het Bright Bunch logo. Vinden we leuk.

De Bright apps voor iOS en Android schakelen vandaag ook om. We hebben alles voorbereid, maar er kan altijd iets onvoorziens misgaan. Kom je iets tegen wat niet goed werkt of heb je vragen, laat het ons weten.

Meld je hier gratis aan!

NB: Op dinsdag 14 februari om 14:14 (how lovely) is de knop omgegaan en kun je zonder Bright Bunch account niet langer reacties plaatsen op de Bright site en in onze apps.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s