#BrightDay: Last call: twee Tesla's en livestream

#BrightDay: Last call: twee Tesla's en livestream

25-05-2013 05:59 Laatste update: 28-04-2018 11:59

Corrie Gerritsma

Om je tijdens je ontbijt vast even lekker te maken voor Bright Day vandaag in Amsterdam, hier de laatste toevoegingen aan het programma.

Tesla Model S - We waren al blij dat we één knappe Tesla Model S hadden geregeld waarin bezoekers een proefrit kunnen maken. Maar het worden er twee! Een voor de proefritten en een waarin je kunt ervaren hoe je de auto kunt bedienen: vrijwel alles doe je op een groot touchscreen. Zonnedak open? Swipe met je vinger over een plaatje van de auto om het zonnedak precies zo in te stellen als je wilt.

Kaartverkoop - De hele dag worden nog kaarten aan de deur verkocht. Die kun je trouwens niet met cash betalen, wel met pin of met PayPal. Krijg je gelijk een goedgevulde goodiebag voor terug. Het programma begint om 11.00 uur, maar de deuren gaan om 10.30 al open. Zo hoef je niets te missen.

Livestream - Thuisblijvers kunnen hieronder meekijken via de livestream op YouTube. We zenden het programma uit de grote zaal helemaal uit, aangevuld met interviews die hoofdredacteur Erwin van der Zande houdt met deelnemers.

Uber taxi - Elke betalende bezoeker van Bright Day kan in Amsterdam worden opgehaald door een luxe-auto met privéchauffeur en wordt gratis naar Pakhuis de Zwijger gereden. Hoe gaaf is dat! Met de complimenten van smartphone taxiservice Uber. Hoe gaat dat in zijn werk? Download de Uber app voor iPhone of Android en meld je aan. (Op je Blackberry ga je naar m.uber.com.) Met de code BRIGHTDAYMEI krijg je een gratis rit tot 20 euro van of naar Pakhuis de Zwijger (Let op: deze korting geldt alleen voor nieuwe gebruikers!). Laatste stap is een Uber bestellen: kies een ophaallocatie in de app en binnen enkele minuten staat je personal driver voor de deur. Laat hem je Bright Day ticket zien en je bent onderweg.

Lees hier algemene informatie na over Bright Day en hier staat het complete programma. Of download de gratis Bright Day app (iPhone/Android). Hou op twitter de #brightday in de gaten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s