#BrightDay: Google Glass in Uitpakparty!

#BrightDay: Google Glass in Uitpakparty!

23-05-2013 14:46 Laatste update: 28-04-2018 11:59

Lang geprobeerd toch nog gelukt: we hebben zaterdag op Bright Day een Google Glass. Ook jij kan 'm zelf testen. Lees hier hoe.

Lees hier algemene informatie na over Bright Day en hier staat het complete programma. Of download de gratis Bright Day app (iPhone/Android).

» BESTEL JE BRIGHT DAY TICKET «

Als je nog twijfelde of je zaterdag naar Bright Day wilde gaan, dan hebben we geen betere reden dan deze: Google Glass. De meest begeerde gadget van dit moment en hij is nog niet eens verkrijgbaar. Wij hebben er een in de live Uitpakparty, dankzij Dutchwork.tv dat 28 mei de Google Glass Experience organiseert.

De slimme bril komt mee met Tim Stevens, hoofdredacteur van Engadget, die tijdens de live Uitpakparty aan David zijn ervaringen zal delen en zal vertellen of Glass de gamechanger is die het belooft te worden.

In de aansluitende Uitpakparty hands-on sessie mogen vijf bezoekers van Bright Day Google Glass even zelf proberen. Twee van de vijf uitverkorenen kiezen we uit bezoekers die Bright liken op Facebook en in de reacties daar een originele motivatie opgeven waarom uitgerekend zij de bril willen testen. De andere drie plekken verloten we onder bezoekers terplekke in de Grote zaal. Waar wacht je nog op? Scoor nu je Bright Day ticket.

» BESTEL JE BRIGHT DAY TICKET «

Elke betalende bezoeker van Bright Day in Amsterdam kan worden opgehaald door een luxe-auto met privéchauffeur en gratis naar Pakhuis de Zwijger gereden. Met de complimenten van smartphone taxiservice Uber. Instructies staan hier. Bellen doe je trouwens het beste met Vodafone, onze preferred provider.

Tip: bestel je ticket op tijd, de capaciteit in Pakhuis de Zwijger is beperkt. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. Hou bright.nl/brightday in de gaten voor updates over het programma, de producten en de deelnemers, of download de gratis Bright Day app (iPhone/Android).