Eerste Bright Day op 25 mei

Eerste Bright Day op 25 mei

24 april om 12:57
Laatste update: 28 april om 11:59

Cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators. Je maakt ze mee op Bright Day. Bestel nu je ticket.

Het succes van Bright Night dat we sinds 2009 tweemaandelijks organiseren in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam smaakte al een tijd naar meer. Aan die honger komt op 25 mei een einde met een nieuw evenement: Bright Day. Een dag vol vernieuwing. Overdag dus, op een zaterdag, met een groter programma. Opnieuw in de Zwijger maar dan het hele pand.

Wat kun je allemaal verwachten? Uiteraard de live Uitpakparty met David Lemereis. De XL-versie met alle nieuwe gadgets die er toe doen op dit moment. We hebben daarnaast diverse presentaties en demonstraties, waaronder een in samenwerking met Rhinofly van de Leap, het magische blokje dat je in staat stelt je desktop of laptop met slechts gebaren te besturen. Dat moet je echt zelf komen testen.

<object style="width: 405px; height: 255px;" width="405" height="255" data="https://www.youtube.com/v/_d6KuiuteIA" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="https://www.youtube.com/v/_d6KuiuteIA"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/_d6KuiuteIA"></object>

We hebben meer namen die we kunnen bevestigen. Blackberry brengt een primeur: de eerste publieke demo in Nederland van de Q10 smartphone. Sony demonstreert zijn gebruiksvriendelijke One Touch Mirroring technologie. Nokia geeft een kijkje achter de schermen van zijn navigatiedienst Here. En Asus toont zijn Transformer All-in-One, de liefdesbaby van Windows 8 en Android. Meer deelnemers volgen.

In Creative Class Expo tonen we het fraaiste examenwerk van de beste academies in Nederland en van de TU's. Bij de Pledge Pitches krijgen beloftevolle Nederlandse crowdfund-initiatieven een kwartier om jou te overtuigen hen te backen. En in de Bright Pop-up Store kun je terecht voor de bestgeteste accessoires voor je gear.

Buiten hebben we voor het programma-onderdeel Test Drive vernieuwend vervoer verzameld. Van elektrische auto's tot mini-velo's. Startklaar voor jouw proefrit. Hierbij kan ik nog een primeur bevestigen: je kunt tijdens Bright Day een proefrit maken in de Tesla Model S, de eerste volledig elektrische premium sedan. Een ervaring op zich. (NB: Als je er een in april reserveert, dan kan Tesla de levering in 2013 garanderen en geniet je van de 0%-bijtelling.)

<object style="width: 405px; height: 255px;" width="405" height="255" data="https://www.youtube.com/v/x0uwUWGFFYc" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="https://www.youtube.com/v/x0uwUWGFFYc"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/x0uwUWGFFYc"></object>

Het Bright Day programma duurt van 11:00 tot 18:00. Wil je tussendoor even op adem komen, dan hebben we een fijn filmprogramma samengesteld genaamd Docu's voor Geeks. De definitieve playlist volgt. Voor versnaperingen kun je terecht in het restaurant of een van de barren. Het terras van Pakhuis de Zwijger blijft geopend tot 20:00. Bright Day is eind mei dus neem je zonnebrand mee!

Je kunt vanaf vandaag Bright Day tickets bestellen. Een dag vol vernieuwing kost slechts 25 euro. Daarvoor krijg je ook een goedgevulde goodiebag ter waarde van hetzelfde bedrag. Bright-abonnees worden verwend, betalen maar 20 euro en krijgen uiteraard ook de goodiebag. Ben je nog geen abonnee, dan kun je dat voor 45 euro worden inclusief Bright Day ticket en bespaar je jezelf ook vijf euro. Bovendien geniet je dan de volgende Bright Day eind november - we gaan er twee per jaar organiseren - ook van het voordeel. Ook voor jou ligt een goodiebag klaar.

» BESTEL HIER JE BRIGHT DAY TICKET «

Tip: bestel je ticket op tijd, de capaciteit in Pakhuis de Zwijger is beperkt. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis mee. Hou bright.nl/brightday in de gaten voor updates over het programma, de producten en de deelnemers, of download de gratis Bright Day app (iPhone/Android).

<object style="width: 405px; height: 255px;" width="405" height="255" data="https://www.youtube.com/v/LvTf-is07ng" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="https://www.youtube.com/v/LvTf-is07ng"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/LvTf-is07ng"></object>

Lees meer over:

Deel via