Steve Jobs of George Lucas in uniform aan de muur

Steve Jobs of George Lucas in uniform aan de muur

18-02-2013 16:12 Laatste update: 28-04-2018 13:32

Wil je wel een homage aan je popcultuur held, maar vind je een foto van Steve Jobs wat te ver gaan? Replaceface lost het met humor voor je op.

Vroeger was het gemakkelijk te bedenken wat ik aan de muur wilde. Een Lamborghini Countach en verder Michael Jordan, Scottie Pippen en nog meer Michael Jordan. Later werd het Radiohead en Smashing Pumpkins. Als serieuze volwassene wordt het echter steeds lastiger om te kiezen wat je aan de muur hangt. Wie niet in de familiefoto's wil gaan, kan op Society6 zijn lol op. Van fotografie tot typografie en illustraties. Op canvas, poster of wat je maar bedenken kunt.

Wilde je eigenlijk een hommage aan je held aan de muur, maar vond je die Fight Club poster niet serieus genoeg, dan vind je er nu ook het werk van Replaceface. Van Bruce Lee tot George Lucas, van Steve Jobs tot Dave Grohl. Met Frank Zappa en David Bowie zal je bezoek twee keer moeten kijken om de heren te herkennen, zo perfect passen ze in de klassieke setting waarin ze geplaatst zijn. Persoonlijke favoriet is Bill Murray, die mogen jullie dus niet bestellen!