Intiem warmhoudertje voor vrouwen

Intiem warmhoudertje voor vrouwen

09-02-2013 09:52 Laatste update: 28-04-2018 13:32

Vagitherm is een warmteverspreidende gadget die je vaginaal inbrengt. Zeg maar een kutkruik.

Deze gadget hadden we even gemist. Misschien omdat hij in een privesituatie gebruikt wordt waar je niet uitgebreid over twittert. De Vagitherm krijgt alsnog een blogitem op Bright.nl vanwege de relatieve mediastilte en omdat deze vaginaal in te brengen gadget tamelijk briljant is.

Je kunt er niet naar sms-en of hem laten trillen. De Vagitherm is gemaakt om pijn te verlichten. Dat doet hij door warmte te verspreiden direct daar waar het bij veel vrouwen maandelijks pijn doet. Zeg maar een klein kruikje voor inwendig gebruik, mijn bron noemt het de kutkruik. Briljant, een pijnstiller die zonder chemicaliën werkt.

In gebruik is het heel simpel. Je warmt de Vagitherm (die geproduceerd is uit speciale kunststoffen) op in kokend water waarbij je hem meteen desinfecteerd. Na twintig minuten laat je hem afkoelen tot zo'n vijf a zeven graden boven je lichaamstemperatuur (te testen door het ding tegen de binnenkant van je pols of bovenbeen te houden). Dan breng je hem in als een tampon. De Vagitherm is met zijn lengte (excl. handvatje) en omtrek van tien centimeter wel even slikken. Gelukkig is er naast girlypink en onderbroekenblauw ook een knalgele en groene versie verkrijgbaar, want pijn is al niet vrolijk. De online prijs ligt rond de 30 euro. Geen geld voor wie wel eens een vrouw met serieuze buikkramp heeft gezien.