Bright Night #21: de sprekers en Bright pop-up store

Bright Night #21: de sprekers en Bright pop-up store

7 december om 17:26
Laatste update: 28 april om 14:34
  • Corrie Gerritsma

Opgelet: de komende editie van Bright Night is op donderdag 13 december. Voor het eerst met een pop-up shop van de Bright Store.

In het nieuwe nummer van Bright magazine nemen we een kijkje achter de schermen bij TRVL. De app van dit succesvolle Nederlandse iPad-reismagazine is al meer dan 800.000 keer geïnstalleerd. De meeste magazines voor tablets zijn veredelde pdf-jes, en om ze te maken zijn dure pakketten nodig zoals dat van Adobe-Woodwing. TRVL breekt die ban en werkt momenteel aan PRSS, een gratis tool waarmee straks iedereen zijn eigen iPad magazine kan maken. Apple was er in ieder geval al enthousiast over, TRVL laat je donderdag horen waarom.

Elian Veltman is fietsenmaker. Zijn eigen ontworpen fietsen bouwt hij precies op maat voor zijn klanten. Eerder stond zijn bakfiets Cargo in Bright, dit keer draait het om een nieuw type fiets, de mini velo. Hij komt zijn allerleerste laten zien. De mini velo heeft kleine wielen, maar een fullsize frame. Geeft 'm een grappig uiterlijk en maakt hem handzaam.

Vaste bezoekers van Bright weten het inmiddels al: in de online Bright Store verkopen we tegenwoordig producten waar we weg van zijn. Zoals de Tones iPhone 5 case van SwitchEasy, de Touchgloves van Mujjo of de Lightskin zadelpen met led-verlichting. Je kunt deze Bright Night ter plekke shoppen, wel zo makkelijk en net op tijd voor een kerstcadeau (mag ook voor jezelf).

Komende week meer over de gadgets voor de live Uitpakparty en meer updates over het programma. Zet Bright Night vast in je agenda, de laatste van het jaar.

Bright Night #21 wordt op donderdag 13 december gehouden in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. De zaal gaat open om 19:30, het programma begint om 20:00 uur. Toegang is gratis, dus neem gerust iemand mee! Houd bright.nl/brightnight in de gaten voor meer updates over het programma.

Lees meer over:

Deel via