Crowdpleaser: Bluetoothstickers om alles terug te vinden

Crowdpleaser: Bluetoothstickers om alles terug te vinden
7 december om 13:06
Laatste update: 28 april om 14:34

De StickNFind sticker gebruik je voor afstandsbedieningen, sleutels en kinderen. Zo kan je ze via Bluetooth altijd terugvinden.

Taxi staat voor, tas ingepakt, klaar om te gaan. Maar waar liggen die verdomde sleutels ook al weer? StickNFind biedt de oplossing ter grootte van een euromunt. In de kleine ronde sticker (die ook als sleutelhangervariant komt) is een bluetoothzender gebouwd, die je met de applicatie op je telefoon op kunt vangen.

In het promotiefilmpje worden een aantal handige functies uitgelegd. Je kunt op een radar zien hoe ver je nog van het voorwerp af bent. Eenmaal in de buurt, kun je het een geluid laten uitzenden of een lampje laten branden. Ook kun je een alert instellen als een voorwerp (bijvoorbeeld een kind) te ver verwijderd is./p>

De stickers zijn sterk genoeg om 30 meter te bereiken. Voldoende om de kat in de tuin te vinden als je binnen zit. Met één batterij houdt een sticker het een jaar vol. Op je telefoon hoef je geen sticker te plakken, want die heb je nodig om de andere stickers te vinden.

Het gaat goed met het project. Met nog 39 dagen te gaan is al meer 150.000 dollar binnengehaald. Dat is meer dan het dubbele van het doel. Een set van twee stickers kost 35 dollar. Verzending volgt vanaf maart 2013.

Lees meer over:

Deel via