Win kaarten voor Upload Cinema: All I Want for Christmas

Win kaarten voor Upload Cinema: All I Want for Christmas
5 december om 21:13
Laatste update: 28 april om 14:34
  • Corrie Gerritsma

De kerstspecial van Upload Cinema draait om online shoppinggekte. Bright geeft vijf keer twee kaarten weg.

De shoppinggekte leeft nergens zo sterk als op het net. Daarom presenteert Upload Cinema 'All I Want For Christmas', met internetfilmpjes over de extreme emoties die cadeaus, pakjes en nieuwe producten bij ons losmaken. Dozenfetisj, merkverslaving, uitpakparty's, postorderbruiden, uitverkoopoorlog en extreme couponing.

Erwin van der Zande, hoofdredacteur van Bright, is op de première-avond van de nieuwe editie in Rialto in Amsterdam gastredacteur en geeft zijn visie op de toekomst van online shopping.

All I Want For Christmas van Upload Cinema is onder andere te zien in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Maastricht, Breda, Deventer en Enschede. De complete agenda met theaters en data vind je op de site van Upload Cinema.

Bright geeft vijf keer twee kaartjes weg. Winnen? Mail naar redactie@bright.nl en vermeld de voorstelling (plaats, datum) van je keuze. Op zaterdag 8 december maken we de winnaars bekend.

<object width="405" height="255" data="http://www.youtube.com/v/CwwWqRV2RsI" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="http://www.youtube.com/v/CwwWqRV2RsI"><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/CwwWqRV2RsI"></object>

Lees meer over:

Deel via