Bright Gift Guide 2012

Bright Gift Guide 2012

3 december om 08:43
Laatste update: 28 april om 14:34

De heerlijke avondjes zijn gekomen. Hier zijn onze tips voor de mooiste en beste gear en accessoires om te geven. (Mag aan jezelf hoor.)

Als ik op de voorlopige ranglijst van onze publieksverkiezing van de #1 gadget van het jaar spiek, dan gaat Apple weer goede zaken doen deze maand. Er zijn echter meer producten die een plek op onze verlanglijstjes verdienen. Sommige zullen ook verschijnen in de Bright 25, ons jaaroverzicht dat eind volgende week gepubliceerd wordt. Voor nu, nog net op tijd voor Sinterklaas, presenteren we je de derde editie van de Bright Gift Guide.

In tegenstelling tot die van 2010 en 2011 hebben we de Gift Guide dit jaar op Pinterest gezet. Lekker visueel, meteen de link erbij naar de betreffende shop en voor ons nog leuker om dingen aan toe te blijven voegen. Je vindt er van alles wat; van de beste gear in onze ogen van dit moment tot toffe accessoires die je precious afmaken. De editor's choice producten uit de Bright Shop staan er uiteraard ook tussen.

Ga naar de Bright Gift Guide 2012 op Pinterest

NB: Er worden nog producten toegevoegd de komende weken. Dus als je op Pinterest zit, volg dan deze board. Zit je niet op Pinterest, bookmark dan de boardpagina en kom er nog eens kijken!

Lees meer over:

Deel via