Filmpremieres aan huis zonder vertraging

Filmpremieres aan huis zonder vertraging
4 december om 10:59
Laatste update: 28 april om 14:34

Die blu-ray speler met home cinema set is leuk hoor. Maar waarom zou je maanden wachten totdat een film op blu-ray verschijnt?

Je hebt een flink bedrag gespendeerd aan een knappe home cinema. Lekkere stoeltjes, dimmertje op de lampen en een state-of-the-art audio- en videosysteem. Wat is de zwakste schakel van de set-up? Het aanbod aan films. Want terwijl anderen in de bios de nieuwste Bond ijken, zit jij met discs van films die een half jaar oud zijn. Niet chique natuurlijk.

Een oplossing is uiteraard bedacht: Prima Cinema. Een speler die zelfs Hollywoodblockbusters legaal via breedband downloadt en klaarzet om af te spelen. Let wel, in hogere kwaliteit dan blu-ray en films zijn beschikbaar op het moment van de real life premiere in Parijs, New York of Hollywood. Zo kun je ook in Niehove (een gat ergens in Groningen, red.) in je garage een galapremière organiseren.

Je begrijpt, zo'n exclusieve dienst is niet bepaald gratis. Een film kost 500 euro om af te spelen. De speler is beschermd met biometrische beveiliging. Je kleuter kan je dus niet per ongeluk de schuldsanering inhelpen door op een paar verkeerde knoppen te drukken.

Lees meer over:

Deel via