Nederlandse site met overzicht PassBook-coupons

Nederlandse site met overzicht PassBook-coupons
4 december 2012 om 09:38
Laatste update: 28 april 2018 om 14:34

Het nieuwe Mypassbook.nl biedt een overzicht van Nederlandse kortingsbonnen die op de iPhone zijn op te slaan.

MyPassBook is een nieuwe Nederlandse site die sinds maandag Passbook-coupons beschikbaar stelt van partijen als Kijkshop, Hunkemöller, Scheer en Foppen, Marlies Dekkers, de ANWB en diverse kleine winkels. Via de site zijn kortingsbonnen op de iPhone-app Passbook te bewaren. Een account op de site aanmaken is wel vereist.

"De coupons kunnen nu direct in de winkel en/of online worden gebruikt. De barcode van de Passbook-coupon zal bij het afrekenen worden gescand door de winkelmedewerker. In sommige gevallen hoeft de consument alleen de mobiele coupon te laten zien", staat er op de site. De initiatiefnemers hebben ook plannen voor het aanbieden van kortingsbonnen via Android. De site wil ook NFC gaan ondersteunen.

De eerste Nederlandse partijen zijn onlangs gestart met het gebruik van Passbook. Het gaat om winkels als Dixons, verkoper van concertkaartjes Ticketscript en gratis bioscoopkaartjes via Scoupy. Zelf Passbook-kaarten maken voor onder meer Albert Heijn kan ook al met de app PassMaker.

Lees meer over:

Deel via