Eindelijk kan je morsen op je toetsenbord

Eindelijk kan je morsen op je toetsenbord

23 augustus 2012 om 14:16
Laatste update: 28 april 2018 om 16:38

Logitechs Washable Keyboard kan tegen Dreft en gaat langer mee.






K310

De tekens op de K310 toetsen zijn lasergegraveerd, zodat je ze er niet afwast maar Logitech raadt het gebruik van schuursponsjes ten zeerste af. Je moet bovendien opletten dat je de usb-plug van de usb-kabel tijdens het afwassen niet in het sopje laat glijden want daar kan hij ook niet tegen.

Sowieso is een afwasbaar toetsenbord handig zelfs al drink je nooit iets achter de computer dat je mogelijk zou kunnen morsen. Toetsenborden zijn namelijk broedplaatsen voor bacteriën. Seal Shield is gespecialiseerd in het maken van antibacteriële muizen, toetsenborden en afstandsbedieningen, die je zelfs in de afwasmachine kan doen. Het Amerikaanse bedrijf richt zich op de gezondheidszorg. Ze hebben zelfs een herbruikbaar hoesje die als een 'handschoen' om een een iPad of iPhone past en deze water- en stofdicht en antibacterieel maakt. Geen overbodige luxe in een operatiekamer waar de iPad steeds vaker wordt ingezet.


<object style="width: 405px; height: 255px;" width="405" height="255" data="https://www.youtube.com/v/_H_DFeMZHng" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="https://www.youtube.com/v/_H_DFeMZHng"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/_H_DFeMZHng"></object>

Lees meer over:

Deel via