Update van Path geeft nieuwe gebruikers gouden start

Update van Path geeft nieuwe gebruikers gouden start

28-07-2012 09:11 Laatste update: 28-04-2018 16:38

Bram van Dijk

Een update het intieme sociale netwerk Path laat je je complete geschiedenis van Foursquare, Instagram en Facebook importeren.

Deze week werden de Path-gebruikers verrast met een nieuwe update. Het was al mogelijk om te laten zien naar welke muziek je luisterde, maar onder het zelfde knopje is er een reusachtige film- en boekdatabase toegevoegd waarmee je kan laten zien wat je leest en waarnaar je kijkt. Daarnaast zijn de cameramogelijkheden uitgebreid en kun je vrienden uitnodigen door middel van een audio-boodschap.

The Next Web ontdekte nog een fijne nieuwe functie in de update 2.5. Om nieuwe gebruikers een gouden start te geven, biedt Path de mogelijkheid om je complete geschiedenis Facebook-updates, Foursquare-check-ins en Instagram-foto's te importeren.

Path voor Android en iPhone is bedoeld voor een intiem netwerk van vrienden en familie. Het platform is gericht op het delen van momenten door gedachten, foto's en video's, maar ook om te laten weten naar welke muziek je luistert en dat je gaat slapen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s