Opvallen in de haven met de Antagonist Yacht

Opvallen in de haven met de Antagonist Yacht
24 juli 2012 om 06:01
Laatste update: 28 april 2018 om 17:09

De botenmaker die eerder jachten produceerde met namen als Hedonist en Mazokist, komt nu met de Antagonist.

Je begrijpt uit de naam al wel dat dit geen doorsnee bootjes zijn. Art of Kinetik, de maker, bouwt schepen die naar eigen zeggen de grens tussen ontwerp en kunst opzoeken. Of dat het geval is, lijkt me een kwestie van smaak. Maar onder alle breedsprakigheid zit in ieder geval het nodige vakmanschap. De schepen zijn stuk voor stuk prachtig vormgegeven en gebouwd.

Antagonist is de meest recente creatie. Een weekendbootje van 11,5 meter. Twee 370pk diesels drijven hem voort. Je kunt er met 7 van je vrienden en vriendinnen het water mee op. Wordt het je te heet op het zonnedek, dan kun je binnen gaan zitten onder de airco. Of vanaf het zwemplatform een duik nemen. Uiteraard geeft Art of Kinetik niet aan wat de boot kost, dat zou niet gepast zijn.

Een idee van de luxe en aandacht voor detail geeft deze slideshow van zijn broertje.

<object width="405" height="334" data="http://www.youtube.com/v/huzeS2KAPwo" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="http://www.youtube.com/v/huzeS2KAPwo"><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/huzeS2KAPwo"></object>

Lees meer over:

Deel via