Foxconn-topman zwengelt geruchten Apple-televisie aan

Foxconn-topman zwengelt geruchten Apple-televisie aan
14 mei om 07:49
Laatste update: 28 april om 18:11

Het gerucht dat Apple televisies gaat maken lijkt steeds waarschijnlijker nu de topman van Foxconn heeft gezegd dat zijn bedrijf zich op de productie voorbereidt.

Terry Gou, de topman van Foxconn dat veel Apple-producten fabriceert, heeft tijdens een conferentie in Shanghai bekend gemaakt dat Foxcon zich voorbereid op de productie van Apple-televisies. Volgens de China Daily zou de topman de Apple- televisies iTV hebben genoemd. De ontwikkeling en de productie zijn echter nog niet begonnen.

Of de topman dit daadwerkelijk zo heeft gezegd en bedoelde is maar de vraag. De China Daily publiceerde namelijk geen citaat van de topman. Het zou mogelijk zijn dat Gou bedoelde dat het bedrijf zich erop aan het voorbereiden is in het geval dat Apple televisies gaat produceren. Het is immers merkwaardig dat een topman zo open over een Apple-product zou zijn terwijl Apple er alles aan doet om om producten geheim te houden tot de dag van onthulling. Volgens de China Daily zou Gou echter ook gezegd hebben dat de jointventure met schermfabrikant Sharp één van de voorbereidingen zou zijn voor de Apple-televisies.

Lees meer over:

Deel via