Vind een partner met een playlist in Spotify

Vind een partner met een playlist in Spotify
13 mei om 07:36
Laatste update: 28 april om 18:11

Spotify is nu ook te gebruiken om te daten op basis van muzieksmaak, dankzij twee nieuwe apps in de streamingsoftware.

De muziekdatingsites Tastebuds.fm en Fellody.com zijn sinds donderdag beschikbaar als apps binnen Spotify, zodat het makkelijker wordt om te gaan daten met mensen met dezelfde muziekvoorkeuren. Tastebuds zoekt een date op basis van de artiesten die je het meest hebt beluisterd en je persoonlijke afspeellijsten. De app matcht ook op basis van geslacht, leeftijd en woonplaats. Ook kan je via je Songkick-profiel laten zien naar welke optredens je gaat.

Naar Fellody's Spotify-app kan je playlists slepen om 'match rates' te berekenen. Naar de dames en heren met vergelijkbare muzikale smaak kan je vervolgens een bericht sturen.

<object width="390" height="294" data="https://www.youtube.com/v/qeeEmPi4Eb4?version=3&amp;hl=nl_NL" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="https://www.youtube.com/v/qeeEmPi4Eb4?version=3&amp;hl=nl_NL"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="src" value="https://www.youtube.com/v/qeeEmPi4Eb4?version=3&amp;hl=nl_NL"><param name="allowfullscreen" value="true"></object>

Lees meer over:

Deel via