Schuif aan bij een topbureau

Schuif aan bij een topbureau

15-03-2012 10:12 Laatste update: 28-04-2018 18:42

Creatieve bedrijven in Amsterdam bieden via Plek een werkplek aan voor zelfstandigen en freelancers.

Het aanbod aan werkplekken waar je onderweg terecht kan en als zzp'er toch collega's hebt, is behoorlijk groot. Plek is ook een flexibele werkplek maar pakt het anders aan. Niet een ruimte waar vrije vogels elkaar ontmoeten, maar een beschikbaar bureau tussen de vaste krachten van een bedrijf.

"Via Plek stellen Amsterdamse bureaus in de creatieve industrie voor meerdere dagdelen per week een bureau beschikbaar aan creatief talent. Van grafisch kunstenaars tot taalvirtuozen, Plek biedt ze de mogelijkheid om in een ongedwongen setting andere creatieven te ontmoeten, inspireren en motiveren", aldus het persbericht van Rob Mommer en Dennis Knetemann. Ik als doelgroep wil graag een praatje bij de koffie en ik wil ook best inspireren, maar dan wel in ruil voor opdrachten. Met Plek zit je al binnen bij de potentiële klant.

Rest de vraag: is er plek? Bureaus als Achtung!, Nothing, Cascada, Afact en EPIC zijn inmiddels al aangesloten. Plek start in Amsterdam waarna later dit jaar andere steden volgen. Een invite kun je online aanvragen.