Geurtje of snoep bij retweets

Geurtje of snoep bij retweets

8 februari 2012 om 13:53
Laatste update: 28 april 2018 om 19:44

Met de Olly en de Molly kan je ruiken en proeven wie je een berichtje heeft gestuurd en of je bent geretweet.

De Britse makers van de Olly en de Molly willen de interactie via internet uitbreiden naar twee zintuigen: geur en smaak. Deze apparaatjes kunnen je, na aansluiten op je computer, op de hoogte houden van mentions, direct messages, retweets etcetera door een geur of een snoepje vrij te geven.

Beide apparaten zijn te combineren door meerdere modules op elkaar aan te sluiten. Vervolgens kan je zelf instellen dat je bij een Facebook-bericht van je vriendin een andere geur krijgt dan bij een direct message van de baas. En bij hoeveel retweets je een snoepje hebt verdiend.

De makers willen de app waarmee je de Olly/Molly instelt uitbreiden met berichtgeving van allerlei andere sociale media en webdiensten. Maar ze moeten eerst het project zien te funden via Kickstarter. Er zijn nog maar 2 dagen te gaan.

<object width="400" height="225" data="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=35635062&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=0&amp;loop=0" type="application/x-shockwave-flash"><param name="data" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=35635062&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=0&amp;loop=0"><param name="allowfullscreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="src" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=35635062&amp;server=vimeo.com&amp;show_title=0&amp;show_byline=0&amp;show_portrait=0&amp;color=&amp;fullscreen=1&amp;autoplay=0&amp;loop=0"></object>

Molly - turns your retweets into sweets from Olly Factory on Vimeo.

Lees meer over:

Deel via