Ziggo vraagt 15 euro voor HBO

Ziggo vraagt 15 euro voor HBO

16-01-2012 13:45 Laatste update: 28-04-2018 20:15

Tonie van Ringelestijn

Ziggo start 9 februari met doorgifte van drie betaalkanalen van HBO. Bekijk series binnen een dag nadat ze in de VS zijn uitgezonden.

Ziggo meldt maandag in een persbericht dat drie reclamevrije hd-kanalen van HBO worden aangeboden voor een maandprijs van 15 euro. De kanalen komen ook in standaardkwaliteit beschikbaar. Verder zijn HBO On Demand en streamingdienst HBO Go beschikbaar voor de Ziggo-klanten die het HBO-pakket afnemen. De series en films zijn Nederlands ondertiteld.

Vorige maand werd bekend dat Ziggo als eerste Nederlandse tv-aanbieder een samenwerking met HBO is aangegaan. Dat gebeurde nadat de Europese Commissie toestemming gaf. De premium zenders van HBO bieden een mix van tv-series en films en zijn vooral bij seriefanaten erg geliefd. HBO zendt op dit moment onder andere Game of Thrones, Boardwalk Empire en True Blood uit. Ook de series Sex and the City, The Pacific, The Sopranos en Six Feet Under werden door HBO aangeboden.

HBO zendt ook Hollywood-films uit van onder meer Sony Pictures en Warner Brothers en voegt in ook films toe van Nederandse distributeurs als Splendid en E-One. HBO Go werkt ook op computers, iPad, iPhone en Android-toestellen. Digitale Ziggo-klanten kunnen vanaf 6 februari gratis afleveringen van drie HBO-series zien: Luck, Midred Pierce en Game of Thrones.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s