Bright Night #12: The angriest man in the world

Bright Night #12: The angriest man in the world

09-06-2011 12:22 Laatste update: 28-04-2018 23:21

Corrie Gerritsma

Designbureau Momkai stelt zich voor, en we sluiten af met een film van de angriest man in the world. Als dat maar gezellig blijft.

Morgenavond houden we weer een Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Eerder kondigden we al twee sprekers en een deel van de gadgets van de Uitpakparty aan. Harald Dunnink, creatief directeur van Momkai, is onze derde spreker. Momkai bedacht en maakte onder andere de website van Pete Philly, die hun inmiddels al vijf internationale prijzen opleverde, en ook de site en iPad-app van Nalden.net. Visueel aantrekkelijk wordt het ongetwijfeld.

De tablet-collectie voor de Uitpakparty van David is zo goed als compleet. En o ja, hij heeft ook wat weer om op te rijden. ZElf uit proberen dus, na de pauze.

We sluiten de avond af met de film Winnabago Man. Jack Rebney nam in 1988 een aantal promotievideo's op voor RV's. De deleted scenes vonden via VHS-banden hun weg uiteindelijk naar YouTube. Inmiddels keken meer dan 20 miljoen mensen naar de uitbarstingen van 'the angriest man in the world' (Ja, zo vind je hem op Google). Filmmaker Ben Steinbauer gaat op zoek naar Jack Rebney en vindt hem in een kluizenaarswoning op een berg, onwetend van zijn internetfaam. Uit de recencies: 'Prepare to laugh hard!'

Mis Bright Night niet, want de volgende is pas op 26 augustus. Houdt updates over het programma in de gaten op bright.nl/brightnight. Bright Night #12 is op vrijdag 10 juni. De entree is gratis. Neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, de aanvang is om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving.