Bright Night #11: Presenteren als Jobs

Bright Night #11: Presenteren als Jobs

15-04-2011 12:24 Laatste update: 29-04-2018 00:23

Corrie Gerritsma

Internetdiensten langs de meetlat, presenteren als Steve Jobs en de mooiste misukkingen.

Volgende week vrijdag verschijnt Bright 39. Dat vieren we met de volgende line-up op Bright Night in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

De afgelopen weken heb je op Bright.nl kunnen lezen hoe onderzoeksjournalist Arnoud Groot verslag doet van Brights crowdonderzoek Accept or Decline. Met 136 vrijwilligers en vijf internetjuristen bekeken we de gebruikersvoorwaarden van ruim twintig populaire internetdiensten, waaronder Google, Apple, Microsoft, Hyves en Twitter. Arnoud licht de eindscores en de opvallendste bevindingen van het onderzoek toe.

Anneloes van Gaalen en Willemijn van Herwijnen maakten een boek over falen, Loser. Geen treurig zelfhulpboek, maar een verzameling inspirerend werk van kunstenaars en designers, geïnspireerd op mislukkingen. Anneloes laat zien hoe falen tot mooie dingen kan leiden. Troost en inspiratie tegelijk.

De keynotes van Steve Jobs zijn waarschijnlijk de best bekeken en populairste bedrijfspresentaties. Daar kan je wat van leren. Koen van Tongeren van One More Thing geeft een spoedcursus 'Leer presenteren als Steve Jobs'.

Volgende week meer over de gadgets en film. Bright Night #11 is op vrijdag 22 april. De entree is gratis. Neem gerust iemand mee. De grote zaal in Pakhuis de Zwijger gaat om 19:30 open, de aanvang is om 20:00. Hier vind je de routebeschrijving. Houd de updates over Bright Night in de gaten via bright.nl/brightnight.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s