Meezingen onder de douche

Meezingen onder de douche

14 april 2011 om 07:50
Laatste update: 29 april 2018 om 00:23

Voor deze doucheradio hoef je geen batterijen te kopen. Maar je moet je wel douchen om ‘m geluid te laten produceren.

stroomt

Het eerste prototype kwam eind vorig jaar al uit, maar nu is de waterradio ook echt in productie genomen. The Register probeerde de waterradio uit. Eén van de belangrijkste nadelen van de radio is dat je verplicht bent om ‘m op een bepaalde plaats te installeren (namelijk tussen de kraan en de doucheslang). Beetje lastig als je daar geen goede ontvangst hebt.

Verder lijkt de doucheradio natuurlijk hartstikke eco, maar leidt de doucheradio er niet toe dat je langer onder de douche blijft staan (met alle nadelige gevolgen voor het milieu van dien), vraagt The Register zich terecht af.

<object data="http://www.youtube.com/v/XKL0vKURMT4?fs=1&amp;hl=nl_NL" type="application/x-shockwave-flash" height="350" width="405"><param name="data" value="http://www.youtube.com/v/XKL0vKURMT4?fs=1&amp;hl=nl_NL"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowscriptaccess" value="always"><param name="src" value="http://www.youtube.com/v/XKL0vKURMT4?fs=1&amp;hl=nl_NL"><param name="allowfullscreen" value="true"></object>

Lees meer over:

Deel via