De beste meubels van de Keulse beurs

De beste meubels van de Keulse beurs

25-01-2011 15:50 Laatste update: 29-04-2018 01:25

De meubelbeurs in Keulen brengt vooral veel jong talent. De zes favorieten van Ingeborg op een rij.

Op de meubelbeurs IMM in Keulen is [D3] Design Talents een van de leukste afdelingen. Zo viel de deelbare kruk Stool for Two van de aan de RCA studerende Yuya Kurata op.

Het Accordeon Cabinet van Sebastian Neeb en Elisa Strozyk (die we kennen van haar houten vloerkleed) is een mooi gedetailleerde houten kast die uitblinkt in vakmanschap.

De Pressed Chair van Harry Thaler gebruikt ook heel goed de eigenschappen van zijn materiaal, maar hier gaat het om staal dat hij uit een plaat stanst. Vouwen is daarna de enige stap die nog nodig is om van de staalplaat een stoel te maken.

Lamp Floo van Liran Levi en Gilad Karlshtadt spot met de zwaartekracht.

Yi-Cong Lu maakt met zijn Panel een multi-inzetbaar meubel. Aan de wand een kapstok met ingebouwde verlichting, op zijn kant een verlicht kledingrek.

Het leukst vond ik de Moody. De bank van Hanna Emelie Ernsting kun je vormen naar je wensen. Leg de rode opstaande randen stof strak en je hebt een bank voor een goed gesprek. Lekker lui met chips erbij, laat je de rode lappen op de grond zakken. Wil je lekker liggen, dan kruip je tussen de stof en sla je die lekker warm om je heen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s