iPhones T-mobile voortaan simlock vrij

iPhones T-mobile voortaan simlock vrij

18-01-2011 10:11 Laatste update: 29-04-2018 01:56

Als je nu een iPhone aanschaft via T-mobile dan is hij simlock vrij. Oudere iPhones zijn vanaf 1 februari officieel te unlocken.

T-mobile verkoopt sinds 12 januari iPhones die zijn voorbereid om ze simlock vrij te maken, zodat je een provider naar keuze kan kiezen. Op de website van T-mobile staat een stappenplan beschreven om de iPhone 3G, 3GS en 4 te unlocken. Heb je je iPhone voor 12 januari aangeschaft dan kan je deze gratis laten unlocken door de klantenservice te bellen. T-mobile liet iPhoneclub in een email weten dat alle iPhones vanaf de 3G vanaf 1 februari gratis zijn te unlocken zonder tussenkomst van de klantenservice.

'Vanaf 12 januari worden alle iPhones van T-Mobile SIMlock vrij geleverd. Na meer dan 2 jaar is T-Mobile niet langer de enige aanbieder die de iPhone levert. Daarom is het niet langer nodig de iPhones te voorzien van een T-Mobile SIMlock. Ook klanten die al een iPhone hadden, kunnen hun toestel kosteloos SIMlock vrij laten maken. Het unlocken is dus, ook binnen een jaar na aankoop, gratis en daarnaast hoeft er ook geen contact meer opgenomen te worden met de klantenservice. Via toestelhulp wordt uitgelegd welke stappen genomen moeten worden om het toestel te unlocken.'

Koop je een iPhone via T-mobile, dan zit je natuurlijk nog wel vast aan een één- of tweejarig abonnement.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s