Foursquare tipt je als er genoeg mogelijke dates zijn

Foursquare tipt je als er genoeg mogelijke dates zijn

14-05-2010 14:44 Laatste update: 29-04-2018 05:31

Karlijn van den Berg

Met Assisted Serendipity kun je de ratio van mannen en vrouwen bij je favoriete Foursquare-plek checken.

Foursquare is natuurlijk niet alleen bedoeld om de hele wereld te laten weten waar je uithangt, of voor het sparen van coole badges. Uiteindelijk is het vooral leuk als je door Foursquare nieuwe mensen ontmoet of weet waar je vrienden uithangen. Als je op zoek bent naar een date is het vooral handig als je weet of er genoeg potentiële kandidaten zijn op je favoriete locatie.

Assisted Serendipity is een speciale service die bovenop Foursquare draait. Net zoals de Sausage Party App voor Facebook waarmee je kunt kijken bij welk event voldoende vrouwen zijn, krijg je met deze tool een seintje als er een bepaald aantal vrouwen of mannen is. Je kunt bij al je favoriete venues aangeven of je geïnteresseerd bent in vrouwen of mannen en bij welk aantal je een mailtje wilt krijgen.

In Nederland is het op dit moment nog niet echt een interessante tool, omdat het aantal gebruikers van Foursquare nog erg laag is. Maar wie weet hoe Foursquare (of het Nederlandse Feest.je) in de toekomst het online daten gaat veranderen.