Nieuwe Flip-camera is ook fotolijst

Nieuwe Flip-camera is ook fotolijst

12-04-2010 08:13 Laatste update: 29-04-2018 06:02

tonie

De nieuwe versie van mini-camcorder Flip, de Slide HD, kan op zijn kant staan als fotolijstje.

De afgelopen dagen zijn de eerste beelden opgedoken van de nieuwste Flip-camera, de populaire pocketcamcorder. De Flip Slide HD heeft een ander ontwerp dan zijn voorgangers. Een deel ervan is uit te schuiven, vandaar de naam, waardoor de Flip op zijn zij kan staan om zo dienst te doen als een kleine digitale fotolijst. Het ziet er een beetje vreemd uit.

Hij heeft ook een groter scherm dan zijn voorgangers en een aanraakbalk om hem te bedienen. Mogelijk zijn filmpjes rechtstreeks vanaf het apparaat te uploaden via de uitklapbare usb-uitgang. Ook heeft hij een koptelefooningang en een HDMI-poort. Alle technische details over de nieuwe mini-camcorder zijn nog niet bekend want fabrikant Cisco heeft de nieuwste Flip-telg officieel nog niet aangekondigd.

Maar intussen lekte al uit dat hij 16 gb geheugen heeft, goed voor vier uur video-opslag. De Flip Slide HD verschijnt later deze maand in de VS voor een adviesprijs van 280 dollar. Best Buy verkoopt hem stiekem al. Wat hij hier gaat kosten, is nog onbekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s