Bol.com lanceert publieksprijs

Bol.com lanceert publieksprijs

06-05-2009 11:06 Laatste update: 29-04-2018 11:12

Angela Verleun

Het rondbuikige Bol.com bestaat 10 jaar en viert dat met een publieksprijs voor onder andere de beste films, boeken en games.

De komende zes weken kunnen klanten van de internetwinkel stemmen op de bestsellers van de afgelopen tien jaar. In de categorieën boeken, muziek, dvd, en games zijn voor elk jaar de vijf toppers genomineerd. Ook tien elektronica-groten zijn genomineerd.

Voor games moet je bijvoorbeeld een keuze maken tussen World of Warcraft, Wii fit maar ook de classic Rollercoaster Tycoon. Een feest der herkenning, beaamt Michel Schaeffer, marketing directeur van 's Nederlands beste webwinkel. 'In de afgelopen tien jaar hebben grote veranderingen plaatsgevonden. Denk bijvoorbeeld aan wat de introductie van de iPod of de Xbox teweeg heeft gebracht. Met de bol.com Awards stappen we terug in de tijd: welke ‘Golden Oldies’ zijn voor onze klanten nog steeds een fenomeen?'

De awards worden 27 juni uitgereikt tijdens het grote jubileumfeest van de mediawinkel in de Westergasfabriek in Amsterdam.