Commentaar: Bright viert feest

Commentaar: Bright viert feest
19 december om 10:25
Laatste update: 29 april om 12:45

Vandaag verschijnt de 25e editie van Bright magazine.

We hebben bij Bright een mijlpaal bereikt: het 25e nummer van Bright magazine. Het eerste nummer verscheen in februari 2005. Vier jaargangen zijn nu compleet. Samen met onze websites, waarvan Bright.nl net een restyling heeft ondergaan die is ingezet door artdirector Luis Mendo en gerealiseerd door Roel van der Ven en zijn team, en bijdragen aan andere media zoals tv, radio, kranten en bevriende tijdschriften, hebben we in die vier jaar iets moois opgebouwd. We zijn niet heel groot, maar het merk is sterk en we beleven veel plezier aan het maken. Hopelijk komt dat over.

Het nieuwe nummer staat geheel in het teken van de feestdagen. We kijken terug en vooruit. Om een indruk te krijgen zullen de komende dagen diverse verhalen online komen te staan. Iets wat we in 2009 trouwens zullen uitbreiden. We zijn zo trots op onze artikelen dat we ze allemaal online gaan zetten. Nu moet je het nog even doen met een selectie. Eén feature die niet online staat is Bright in Beeld. Om het 25e nummer te vieren hebben we alle voorgaande nummers visueel laten samenvatten door Catalogtree uit Arnhem met prachtige infographics die eigenlijk alleen tot hun recht komen op papier. Hint: je kunt de 25e editie van Bright magazine online bij ons bestellen.

Sinds de restyling van Bright.nl 18 november j.l. zijn we achter de schermen druk bezig geweest met verbeteringen, intern versie 2.1 geheten. De sectie gewijd aan het magazine is nader onder handen genomen. Daarnaast zullen we de komende dagen de agenda verder tweaken en nog wat schuiven met de advertentieruimten, opdat de lay-out optimaal is voor zowel bezoekers als adverteerders. Eind januari volgt update v2.2 met vooral nieuwe sitefeatures. Stay tuned!

Een persoonlijke noot tot slot. Afgelopen maand ontving ik een Mercur-nominatie voor Hoofdredacteur van het Jaar. Ik heb helaas net niet gewonnen, maar wil toch iedereen bedanken voor de felicitaties. Alvast hele zalige feestdagen!

Lees meer over:

Deel via