Videodates voor voyeurs

Videodates voor voyeurs
11 januari om 14:00
Laatste update: 29 april om 13:16
  • Marie-Claire van den Berg

Woome zendt opgenomen videodates uit. Maar erg warm word je er niet van.

De eerste keer dat ik echt videochatte, was in de tijd dat Netmeeting nog iets nieuws was. Nietsvermoedend zat ik achter mijn webcam en ging in op de uitnodiging van een Parijzenaar wiens broek zo strak stond van zijn erectie dat zelfs ík er een beklemd gevoel van kreeg. Ik denk dat hij kwijlde van ingehouden opgewondenheid, maar dat kon ik niet zien omdat het beeld van onze webcams, en de kwaliteit van onze verbinding toen nog erbarmelijk slecht was.

Die technische belemmeringen zijn er nu niet meer, inmiddels videodaten we er zelfs lustig op los. Op de site Woome kun je sinds kort zien hoe dat dan eigenlijk gaat, want daar worden de bewaarde videodates (als je toestemming hebt gegeven) uitgezonden.

Daar moest de voyeur in mij meer van weten, maar helaas, de spannende beelden op Woome TV bleven uit. Er gebeurt vrijwel niets tussen al die mensen als je die filmpjes moet geloven. Waarschijnlijk gaat het er geregeld een stuk heter aan toe tijdens de virtuele dates, maar dát materiaal belandt natuurlijk niet op de Woome TV. Jammer, maar het zal vast niet lang duren voordat daar, net als bij TouTube destijds, een 18+-versie van komt.

Lees meer over:

Deel via