Bedposted logt je seksleven

Bedposted logt je seksleven

06-12-2008 09:34 Laatste update: 29-04-2018 13:47

Marie-Claire van den Berg

Vrijdagmiddag, Anna, doggystyle, vier sterren.

Vrienden, financiën, foto’s, familiestambomen, gezondheidsgegevens, huishoudelijke taken, je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een site waarmee je het online kan beheren. Behalve voor seks. Maar ook dat gaat veranderen want de eerste bètaversie van bedposted is gelanceerd.

Op bedposted kun je via internet je seksleven beheren. Zodra je het hebt gedaan, log je in op de site en vul je online de datum en tijd in, hoe lang het heeft geduurd, met wie je het hebt gedaan (meerder partners invullen is mogelijk), wat de tags zijn die bij de vrijpartij horen en hoeveel sterren de wip waard was.

En dat ziet er dan dus zo ongeveer uit: zaterdag, 23:00 uur, Anna, doggystyle, 4 sterren. En als je het dan maar vaak genoeg doet, krijg je een mooie grafiek die precies aangeeft waar (en bij wie) je voorkeuren liggen en hoe vaak je het doet. Dus als je vriendin klaagt dat je nooit het initiatief neemt, kun je haar nu met harde cijfers laten zien dat dat wel meevalt.

En als je een vrijgezel bent met telefoon vol vriendinnetjes, kun je eerst je database raadplegen voordat je er eentje uitkiest voor een lekker avondje. Wees alleen wel zuinig op je inloggegevens. Het zou toch lullig zijn als een van de dames per ongeluk toegang krijgt tot je seksstatistieken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s