Top 5 Wishlist: Erwin

Top 5 Wishlist: Erwin

18-12-2005 23:17 Laatste update: 30-04-2018 04:15

De kerstvakantie staat voor de deur.

Tijd om te relaxen. De mobiel op trilstand, de auto-reply op je mailadres aan en vooral jezelf verwennen. Want pakjesavond viel natuurlijk tegen, om nog maar te zwijgen over je kerstpakket. Daarom deze week elke dag ter inspiratie de wishlist van een van de Bright bloggers. Hoofdredacteur Erwin gaat als eerste: 'Voor dit spel trek ik in de vakantie graag een paar dagen uit.'

1 :: JVC Everio
Het enige wat ontbreekt aan mijn uitrusting is een goede camcorder. En dit gaat 'm worden. Geen tapes meer (want harde schijf), lekker compact en retestrak beeld op dvd-kwaliteit.


2 :: Call of Duty 2
Ik kom amper nog toe aan gamen. Maar voor dit spel trek ik in de vakantie graag een paar dagen uit. Voor mij dé reden om een Xbox 360 te willen kopen.


3 :: Six Feet Under seizoen 4
Een van mijn favoriete tv-series. Ik heb de dvdbox al in huis maar bewaar 'm voor de dagen rond oud en nieuw. Dat lukt met moeite.


4 :: DNA11
Geweldig idee dat al eerder in Bright 05 heeft gestaan. Een beetje speeksel en ongeveer 400 euro en je hebt een uniek kunstwerk van je eigen DNA aan de muur.


5 :: SanDisk Memory Stick
Geweldige handheld de PSP, maar als je een film wilt bekijken zonder UMD-discs te moeten kopen heb je een serieuze Memory Stick nodig. Met twee gigabyte kom je een heel eind.