Tesla-surfplank in no-time uitverkocht
Niet elektrisch ?

Tesla-surfplank in no-time uitverkocht

30-07-2018 09:01 Laatste update: 16:41

Heel even verkocht Tesla zondag een limited edition zwart-rood surfboard voor 1500 dollar. De 200 exemplaren waren razendsnel uitverkocht.

Vreemde merchandising, daar is Elon Musk dol op. Voor zijn bedrijf The Boring Company verkocht hij eerder al duizenden petjes en vlammenwerpers. Voor Tesla verkoopt hij ook jassen, powerbanks en een mini-Tesla voor kinderen voor 600 dollar.

Daar kwam zondag ook een surfboard bij. In samenwerking met surfboardfabrikant Lost Surfboards ontwierp het designteam van de Tesla het Tesla Surfboard. Rood aan de onderkant, zwart aan de bovenkant. De prijs: 1500 dollar.

Volgens de productbeschrijving heeft het surfboard dezelfde 'glossy' afwerking als de Tesla-auto's en is de bovenkant geïnspireerd op het dashboard in de auto's.

Al uitverkocht

Even nadat techsite Electrek had ontdekt dat het surfboard was toegevoegd aan de shop, was het alweer uitverkocht. Er zijn maar 200 surfboards gemaakt. Op Ebay worden de surfplanken ondertussen voor twee keer de prijs aangeboden, schrijft The Verge.