Deze series en films verdwijnen binnenkort van Netflix
Snel nog streamen

Deze series en films verdwijnen binnenkort van Netflix

19-08-2018 09:04 Laatste update: 20-08-2018 09:42

Netflix gaat flink de bezem door het filmaanbod halen. Deze geliefde series en films verdwijnen de komende weken van de streamingdienst.

Het is geen grap maar de werkelijkheid, het 'verwijderalarm' van Netflix. Er is een hele waslijst aan films en series die Netflix de komende weken gaan verlaten. Onder andere Homeland, Prison Break, How I Met Your Mother, New Girl, Modern Family en Lie to Me zullen nog maar even te bewonderen zijn op de streamingdienst.

Stond een van deze series op je must-see lijstje? Pak dan maar snel een bak popcorn erbij en begin met bingewatchen voordat het te laat is.

Star Wars Rogue One

Er zijn ook allerlei bekende films die niet langer te zien zullen zijn op Netflix. Als je zin hebt in een beetje actie hoef je straks niet meer te zoeken naar Mission Impossible II, die zal dan niet meer te zien zijn. Maar ook Angry Birds Movie en de Star Wars-film Rogue One zullen verwijderd worden.

Alle bovengenoemde films en series staan er al op sinds de lancering van Netflix in Nederland. Dat is inmiddels alweer vijf jaar. Waarschijnlijk had Netflix de licenties voor maar vijf jaar vast weten te leggen, en die staan nu op het punt van verlopen.

Benieuwd naar de hele lijst? Die vind je hier.

Tip: zo zie je alle categorieën op Netflix