Nieuwe Snapchat-brillen hebben hippere designs
?

Nieuwe Snapchat-brillen hebben hippere designs

05-09-2018 14:57 Laatste update: 19:47

De nieuwe camera-zonnebrillen van Snapchat heten Nico en Veronica. Ze hebben een verbeterd design, maar zijn ook duurder.

De camerabril van Snapchat heeft twee nieuwe designs gekregen. Wat vooral opvalt aan de nieuwe Nico en Veronica (zo heten de uitvoeringen) is dat ze meer op traditionele zonnebrillen lijken.

Bij de originele Spectacles zijn de fotolenzen nogal opvallend, maar bij Nico en Veronica zijn de camera's meer in het frame verwerkt. Verder zijn het dezelfde brillen als de Spectacles 2: waterdicht en wat compacter dan de voorganger.

Duurder

De nieuwe versies zijn prijziger dan de vorige zonnebrillen van Snapchat. De Spectacles 2 kosten 174,99 euro, de Nico en Veronica kosten 229,99 euro.

De brillen zijn per direct te bestellen, ook in Nederland. Ze worden binnen drie weken bezorgd.

Zo werken ze

Met de Spectacles-zonnebrillen is het mogelijk om foto's te schieten en filmpjes op te nemen. Via een wifi-verbinding zijn deze naar je telefoon te exporteren, om de beelden vervolgens via bijvoorbeeld Snapchat te delen.

Bijzonder is dat de bril in een rond formaat foto's en video's schiet. Dat moet het gevoel geven dat je door iemand anders zijn ogen naar de wereld kijkt.

Bekijk ook onze videoreview van de Snapchat Spectacles 2.

Subscribe je ook op ons YouTube-kanaal