Meubelhack voor de poes
Klimrek voor katten

Meubelhack voor de poes

06-09-2018 18:52 Laatste update: 19:27

Catssup laat je je meubels 'hacken' tot een speeltuin voor de kat.

Wie een kat heeft, weet het: Minoes zit het liefst op de hoogste plek. Daar heeft ze veel overzicht op de wereld aan haar voeten. Maar de meeste kattenmeubels zet je op de vloer. En niet iedereen wil zo’n met tapijt beklede paal met etages in zijn kamer, zeker niet als je een klein huis hebt. De Catssup-collectie biedt soelaas.

De modulaire meubelcollectie voor katten bestaat uit rustplekjes, trappetjes en krabplekken. Die hang je binnen een minuut aan de al aanwezige meubels, zodat je je eigen interieur hackt tot een verticale speeltuin voor je poes zonder je meubels te beschadigen.

Het leukste onderdeel van de collectie is een cirkel die je aan je bureau klemt waarop met magneten een stuk vilt kleeft. Zo kan de kat lekker naast je zitten als je werkt, in plaats van op je toetsenbord. Ook is er een bal die aan een slinger hangt die je in een handomdraai met een soort lijmklem ophangt. Dan is er nog een rustplatformpje in de vorm van een wolk en een klimrek/krabpaal.

De Catssup-collectie is bedacht door Studio Ryte uit HongKong. Daar zijn ze goed in oplossingen voor kleinbehuisden. De collectie is verkrijgbaar op crowdfundingsite Kickstarter

Kijk ook onze review van de Furbo Dog Cam met brokjeskanon.