Bright quiz Bright day nintendo switch prijzen winnen
Bright Day 2018

Deze prijzen kun je winnen bij de Bright Quiz

31 oktober 2018 om 23:05
Laatste update: 6 december 2018 om 14:53

Tijdens Bright Day houden we de grote Bright Quiz: wie het meeste weet over de tech van 2018 wint een prachtig prijzenpakket. Ook geven we twee keer een Nintendo Switch weg als je onze app hebt gedownload en naar de Bright Studio komt.

Aan prijzen geen gebrek tijdens Bright Day dit weekend. Zo geven we twee keer een Nintendo Switch weg, zaterdag één en zondag één. Bezoek om kans te maken de Bright Studio. Die staat niet te missen vlakbij het grote podium. Bij de Bright Studio houden we interviews met gasten, kun je livestreams volgen en de redactie van Bright ontmoeten. Je volgde ons al op Facebook, YouTube, Twitter en Instagram, toch?

Om kans te maken op de Nintendo Switch heb je de Bright-app nodig, die in het menu nu een speciale QR-scanner heeft. Installeer de Bright-app voor iPhone of Android. Vergeet niet in de app een account aan te maken.

De grote Bright Quiz

Bright Day wordt mede mogelijk gemaakt door allerlei technologiebedrijven. Veel van die bedrijven hebben ook wat van hun producten in onze prijzenpot gedaan. Je maakt kans door mee te doen aan de grote Bright Quiz op Bright Day, gemaakt door hoofdredacteur Erwin van der Zande. Met vragen over alles waar Bright zich dit jaar mee bezig heeft gehouden, en het nieuws en de gadgets die bij ons langs zijn gekomen. 

Elke flight wordt de quiz gehouden, op het hoofdpodium aan het eind van het programma. Elke flight is er één winnaar die met de prijzenpot naar huis gaat, de nummers twee en drie winnen een prachtig Bright-shirt.

We houden de quiz via het bekende systeem Kahoot. Tip: download van tevoren alvast de app van Kahoot. Meedoen via een mobiele site is ook mogelijk, maar je kan maar goed voorbereid zijn. 

Wat valt er te winnen?

In de prijzenpot zit bijvoorbeeld de Nikon D3400 in prachtig rood. De D3400 is dé spiegelreflexcamera voor beginnend fotografen. Toegankelijk maar toch zeer veelzijdig, met zelfs in donkere situaties prachtige foto's. Direct posten naar sociale media is simpel: dankzij de Nikon Snapbridge-app staan foto's direct na het nemen al op je telefoon, zonder gedoe. 

Bol.com en Kobo geven het Kobo Plus ebook-abonnement weg, waarmee je onbeperkt een zeer groot aanbod e-books kan lezen. Logitech heeft zijn Craft-toetsenbord in de pot gestopt, een fijn, draadloos toetsenbord met verlichte knoppen en een handig controlewiel. Ook doet Logitech er een Master S2-muis bij en een Spotlight-afstandsbediening. En voor gamers: een G502 Hero-gamemuis met 11 programmeerbare knoppen en verstelbare gevoeligheid, en een G933-headset voor gaming met 7.1 surroundgeluid.

Over audio gesproken: Jaybird heeft zijn fijne draadloze Tarah-oordoppen in de pot gedaan, ideaal voor tijdens het sporten. En voor muziek onderweg geeft Ultimate Ears zijn Boom3 weg, de kleine speaker met verrassend grote bass die je zelfs zorgeloos in het zwembad kan laten vallen.

Ben je inderdaad zo onhandig, dan kan je de Tile Mate wel gebruiken: kleine sleutelhangers met bluetooth, die kan laten piepen om bijvoorbeeld je sleutels terug te vinden. En om te zorgen dat je overal in huis stabiel internet hebt, geeft AVM de Powerline 1260E en FRITZ!Box 7530 weg. En Eufy doet een volledige robotstofzuiger in de prijzenpot.

Er is meer!

Philips doet Hue-startpakketten in de pot, voor de slimste verlichting. Solly heeft een zelfbouwrobot op zonne-energie in de pot gedaan. Conrad doet twee bouwpakketten in onze prijzenpot: een Franzis-pakket om zelf een autootje te maken, en een zelfbouw theremin: een elektronisch muziekinstrument met een heel specifiek geluid. Hip3D geeft een gratis 3D-geprinte versie van jezelf weg.

Ook voor kinderen zit er wat in de pot: CodeCube geeft een starterskit om kinderen de eerste stappen van het programmeren te leren. RobotWise geeft een ticket weg waarmee kinderen een dag in de vakantie naar de Robot Playground kunnen, waar kinderen leren bouwen en programmeren. Philadelphia geeft mini-printrobots en robotsnoep weg. Science4Kids maakt het af met MicroPixel Circle-bouwbakketten en Arduino RetroSynth-systemen, waarmee je zelf een synthesizer bouwt.

Voor Nintendo Switch-gamers geeft Anker zijn PowerCore Nintendo Switch Edition weg, een accu die je Switch 2,5 keer kan opladen. Nintendo geeft ook nog een goodiebag weg, met daarin onder meer een Mario Party-rugzak, een Mario Tennis-pet en een Nintendo Labo-etui.

Volg de updates

We doen enkele live interviews vanaf Bright Day. Niet missen? Like ons op Facebook.

En download de Bright-app: iPhone of Android.